Vikende ne rajon!

Vetem me 35 € vizito Strugë , Ohër, Pogradec dhe Tiranë
Budva , Kotorr , Shën Stefan dhe Tivat vetem me 39 Euro / person
Udhëtim 1 ditor te Liqenit Matka - City Mall - Shkup vetem me 10 €
Udhëtim një ditor në Tiranë - Dajt -10 €Back To Top