VJESHTË NË STAMBOLL!!

Vikendi i rradhës në Stamboll!

Easy-Fly në bashkëpunim me Turkish Airlines!

Rezervoni me herët vendin tuaj!!

 
AMBER HOTEL ISTANBUL - Old City / prej 229 eur
KURAN HOTEL - Laleli / prej 229 €
 
ANTIS HOTEL SPECIAL CLASS - Old City / prej 229
€ 
GRAND HALIC HOTEL - Taksim / prej 259 € 
GRAND STAR HOTEL - Taksim / prej 229 €
RADISSON BLU HOTEL ISTANBUL PERA - Taksim / prej 279 

Nisja: 16.11.2018
Kthimi: 18.11.2018

Çmimet për person në dhome dyshe!!
 
dhe
 
Mundësi më e madhe për të zbuluar bukuritë e Stambollit !!

4 netë dhe 5 ditë!

Nisja më 28.11.2018
Kthimi më 02.12.2018

Çmimi për person duke filluar nga 229€!!!!!!!!

Të përfshira në çmim:
Bileta e aeroplanit
Transferi Aeroport-Hotel-Aeroport
Akomodimi në hotel
Mëngjesi

Bileta e avionit me TURKISH AIRLINES
Akomodomi në hotel me mëngjes
Transferi: Aeroport - Hotel - Aeroport

Për rezervime na kontaktoni në numrat si më poshtë ose na vizitoni në zyrën tonë, në rr. Fehmi Agani nr 39, Prishtinë, (gjendemi afër Gagi Caffe).

ose

Na kontaktoni për rezervime:
+383 38 249 908
+383 38 249 909
+39 036 3968278 (Itali)
+39 3294741763 (Itali)
+383 45 265 740 (viber)
 info@easy-fly.eu
#EasyFly #MëLehtë #MëMirë #MëSigurt

 Back To Top