SUNMELIA BEACH RESORT*****Vendodhja:
Hoteli ndodhet ne zonen Kizilagac-Manavgat, ne distance 70km nga aeroporti I Antalyas.

Informacione per dhomat:
Hoteli ka 70 000 m2, ne total 471 dhoma, perfshire 325 dhoma Standarte (6 nga te cilat per persona me nevoja te vacanta), 74 dhoma familjare, 57 conncection rooms dhe 5 suita. Dhomat jane te pajisura me aksesoret e nevojshme per akomodim sa me te rehatshem: air condition, TV me satelit, telefon, minibar, tharese flokesh. 

Restorantet dhe Baret:
Hoteli posedon restorantin kryesor me kapacitet prej 1700 vende. Poashtu A’la Carte Restorantet me kuzhine tradicionale turke, iltaliane, kineze e meksikane.
Poashtu, pjese e hotelit jane baret luksoze ne Lobby Bar, Snack Bar, Pool Bar, Beach Bar, etc.
Koncepti Al inclusive per pijet alkoolike dhe joalkoolike eshte I vlefshem nga ora 10:00-24:00.

Ne disko pijet jane me extra pagese.


Faciltetet te hotelit:
Hoteli ka pishine te brendshme 160m2, pishine te jashtme 1700m2, pishine me aquapark 1490m2, pishine per femije 160m2 dhe pishine relaksuese 170m2.
Hoteli ofron poashtu sherbime te tjera, si: Sherbim lavanderie, doktor, dado per femije,  market, banjo turke, sauna, fitness, masazhe dhe parking.

 

Sherbimet e Hotelit

Sherbimet e perfshira

 • Fax
 • Outdoor Pool
 • Beach Hotel
 • Disco
 • Aquapark
 • Air Condition
 • Turkish Bath
 • Sauna
 • Indoor Pool
 • Bar
 • Pool
 • Fitness Center
 • Beach Volleyball
 • Dry-cleaning
 • Laundry Service
 • Parking
 • Exchange

Sherbimet me extra pagese

 • Photocopy
 • Doctor
 • Massage Center
 • Baby Sitter
 • Telephone
Back To Top