Hotele ne Tirane,Durres dhe Thesaloniki

 

Tirane    09.03.11.03 TE STELA RESORT 119 Dy persona
hotel me mengjes
Tirane    09.03.11.04 PLAZA TIRANA 299 Dy persona
hotel me mengjes
Durres   09.03.11.05 VILA BELVEDERE 80 Dy persona
hotel me mengjes
           
Durres   09.03.11.06 TROPIKAL RESORT 109 Dy persona
hotel me mengjes
Durres   09.03.11.07 HOTEL BLEART 129 Dy persona
hotel me mengjes
Thessaloniki   16.03-18.03 A.D IMPERIAL PALACE 199 Dy persona
hotel me mengjes
Thessaloniki   16.03-18.03 CITY HOTEL AND CENTRAL SPA 199 Dy persona
hotel me mengjes


Back To Top